Kapat

Kapat

Sigortam Cepte Anadolu Sigorta

İNDİR

Kuzey Kıbrıs’ın en önemli etkinliklerinden olan ve gayrimenkul sektörünün zirvesi niteliğindeki ödül töreninde yarışmacı firmaların projeleri uluslararası niteliği bulunan jüri önünde değerlendirildi.

Törende; “Best Residential Development” ve “Best Residential Highrise Complex” kategorilerinde altın ve platin ödülü alan proje sahibi firmalara Anadolu Sigorta Özel Ödülü verilirken, ödülü Kıbrıs Şube Müdürü Cengiz Ertürk takdim etti. Gecede Anadolu Sigorta da etkinliğe sağladığı katkı dolayısıyla ödüllendirildi.

Ödül töreniyle ilgili görüşlerini açıklayan Cengiz Ertürk etkinliğin, Kuzey Kıbrıs ekonomisinin en fazla gelişme potansiyeline sahip gayrimenkul sektörüne dikkat çekilmesi bakımından büyük önem taşıdığını vurgularken, Anadolu Sigorta olarak 1955 yılından bu yana kesintisiz olarak Kuzey Kıbrıs’ın; ekonomik, sosyal ve kültürel yapısına en üst düzeyde katkı sağladıklarını ifade etti.

Kuzey Kıbrıs ve yurt dışında sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı gala gecesinde Romanya ve İngiltere’den katılan müzik gruplarının performansları da katılımcılara keyifli anlar yaşattı.